Om oss

                       

B K R O Barn, är barnavdelningen av B K R O Kraft Force

Vi arbetar med barn och ungdomar som av olika anledningar mår dåligt och är exponerade. Det kan röra sig om hot, misshandel, hat, mobbning, sexuella övergrepp och inte minst en känsla av utanförskap.

Detta är svåra och stora problem som ni inte skall tvingas bära själva. Därför har vi skapat en avdelning som enbart skall arbeta mot  och för barn och ungdomar. För alla barn och ungdomar över hela världen har rätt till en trygg barndom och ungdom som tyvärr inte är någon självklarhet.

På B K R O Barn kan ni få samtalsstöd, där ni får tala om det jobbiga och vi har tystnadsplikt. Vi erbjuder er också en kontaktperson om ni behöver det. Så alla era förtroenden stannar tryggt hos oss. Ni kan också få juridisk hjälp, då även ni har samma rättigheter som vuxna.

Vårt stora mål  är att öppna särskilda aktivitetslokaler för barn, dit man kan vända sig enbart för sällskap och fritidsaktiviteter men också för barn med problem som behöver hjälp. Då finns vi där med stöd och hjälp. Vi erbjuder också olika utflykter, allt för att ni barn skall må så bra som det går. Ni behöver heller inte vara utsatta och må dåligt för att komma och hänga med oss. Det räcker att ni är en bra kompis.

Ni kan komma i kontakt med oss genom vår kontaktsida, så tar vi det därifrån.

Kom ihåg att du aldrig är ensam och du är oerhört värdefull. För du är vår framtid! Varmt välkommen till oss på B K R O Barn.

/6d7b2d7a-77e0-4222-bbcb-f83b08f6cf6b.jpg

Välkommen till

 www.bkrobarn.eu

 

Som är en del av

B K R O Kraft Force

Barn och Kvinnorätts

Organisationen

Kraft Force

 

Välkommen

att besöka våra

andra hemsidor:

www.bkrokraftforce.me

www.bkro.eu

/6d7b2d7a-77e0-4222-bbcb-f83b08f6cf6b.jpg