Det Sverige som vi vill att barn och unga får växa upp i.

Den tidigare valkampanjen kan inte ha ungått några. Som en vattendelare, delades vårt land i två läger under valkampanjen. För och emot invandring, för tolerans, öppenhet och mångfald eller som SD uttryckte sig: skärpt eller stoppad invandring möjliggör andra politiskt stora reformer. Som fler poliser, starkare försvar och bättre vård och inte minst fler bostäder. Det blev nästan ett mantra; "jag är inte rasist, men jag tycker att det är nödvändigt att stoppa invandringen, för det sker på bekostnad av vårt land." 

I slutet av valkampanjen, så mördades en rumänsk tiggare och uteliggare, reaktionerna kom väldigt sent. Trots att de misstänkta var minderåriga barn. Man hade filmat misshandeln och publicerat den på sociala medier. Fenomenet tiggeriet har man livligt diskuterat och många partier har velat förbjuda detta. 

Frågan är varför vårt land har blivit så kallt och hänsynslöst, för de svagaste grupperna i vårt samhälle? För oss är det sociala omhändertagandet viktigast och respekten för varandra. Var har den tagit vägen? Och hur kan Sverige verka som föredöme, när valutgången visar att den stora segraren tyvärr är SD med sitt nazistiska förflutna?

Det är tyvärr sant, att Sverige förändras mitt framför ögonen på oss. Men vi har alla en möjlighet att stå upp för humanismen och människors lika värde. 

Detta är vad B K R O Barn kommer att göra./bb2.jpg

12 Sep 2018

/6d7b2d7a-77e0-4222-bbcb-f83b08f6cf6b.jpg

Välkommen till

 www.bkrobarn.eu

 

Som är en del av

B K R O Kraft Force

Barn och Kvinnorätts

Organisationen

Kraft Force

 

Välkommen

att besöka våra

andra hemsidor:

www.bkrokraftforce.me

www.bkro.eu

/6d7b2d7a-77e0-4222-bbcb-f83b08f6cf6b.jpg